www.facebook-ekokosmetologi-ekokauneushoitola-ainonelamanvireys.fi

Männistönkatu 5,

Kuopio

Suomi

70500

Ajanvaraus sop.mukaan Aino Koponen 044 357 0278

EKOKASVOHOIDOT


Hoidoissani yhdistyvät 5000 vuotta vanha Ayurveda-perinteen mukainen pyrkimys niin sisäiseen kuin ulkoiseen tasapainotilaan. Ayurveda (elämäntiede) on tiede, joka käsittelee asioita jotka edistävät elämää. Tämän vuosituhansia vanhan lääketieteen mukaan elämä muodostuu kehon, aistien ja mielen kokonaisuudesta. Ayurvedan mukaan ihotyypit jaetaan doshiin (Vata, Pitta ja Kapha). 

Olemme perehtyneet ayurvedaan ja aromaterapiaan tuoden  asiakkaille kokonaistavaltaista hyvinvointia. Tuotteiden avulla saavutetaan tehokkaita tuloksia ja ihanan rentouttavia ja nautinnollisia hoitoja kasvojen, vartalon ja jalkojen alueella.


Ayurvedinen kasvohoito on kokonaisvaltaisesti rentouttava matka keholle ja mielelle       

1½ h. 115 €

Ayurvedisessa kasvohoidossa aroma- ja fytoterapiaan pohjautuvat tuotteet ja hoidon kokonaisuus valitaan jokaisen ayurvediselle kehotyypille ominaisen ihotyypin mukaan:

  • Vata – kuivalle ja elottomalle iholle
  • Pitta – herkälle, punoittavalle ja kuivalle iholle
  • Kapha – rasvaiselle ja sekaiholle 

Couperosa - tasapainottava herkän ihon kasvohoito  

1½ h. 125 €      

Herkästi reagoivan ihon hoitokokonaisuus, joka tasapainottaa ja vahvistaa herkistynyttä ihoa. Hoitotuotteiden sisältämä immortelle-kukka ja lakritsinuute takaavat iholle rauhoittavan ja tasapainottavan lopputuloksen.

Sisältyy: Ihon alkupuhdistus, seerumi, hieronta, naamio, käsi- tai jalkojenhieronta naamion aikana.                                           


Elvyttävä Anti-Age -kasvohoito           

1½ h. 150 €

Aikuisen ihon elvyttävä kasvohoito, vahvistaa ja suojaa ihoa ikääntymisen merkkejä vastaan. Tässä uudistavassa ja energisoivassa hoidossa iho saa ravinnokseen parhaat ja tehokkaimmat raaka-aineet. Anti-Age-tuotteiden arvokkaat jalokiviuutteet vähentävät solujen luonnollista hapettumista ja vapaiden radikaalien muodostumista. Iho hehkuu sisäistä ruusunpunaista luonnollista kauneutta. Hoitokokonaisuus  huipentuu kristallikivillä tehtävään silmänympärysihon marmapisteiden hierontaan, joka on kuin unelma erityisesti turvonneille ja tummille silmänympäryksille.


Silmänympäryshoito 

30 min. 45 € 

Sisältyy: Ihon alkupuhdistus, naamio, seerumi, virkistävä-kirkastava kristallihoito. (Kasvohoidon yhteydessä 15 min. 30 €).


Facelifting -kasvohierontahoito          

60 min. 98 € 

Sisältyy: Ihon alkupuhdistus, facelifting ja pään hieronta, kaula-decoltee-kasvojen elvyttävä öljyhieronta (hierontojen kesto n. 40 min.), kuorinta, naamio, seerumi ja hoitovoide.    

 

Ainon Elämänvireys-kasvohoitoelämys

2 h.  180 €

Ainon Elämänvireys -kasvohoitoelämys on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa yhdistyvät monet tekniikat päästä varpaisiin. Suunnittelemme asiakkaan kanssa hoitotapahtuman yhteydessä mitä hoitoon sisällytetään.

Halutessasi kasvohoidon yhteydessä, mekaaninen ihonpuhdistus (lisähinta 10-15 €).


Antlitz-analyysi eli Kasvoanalyysi 

1h. 98 €  

"Resepti" on meidän jokaisen kasvoissa. Mitä solumineraaleja eli kivennäisaineita minulta puuttuu? Saat tulokset solujesi puutostiloista vain tunnissa. Esim. kasvojen maksaläiskät, hiirentissit, akne, silmäpussit ja mm. nivelvaivat..


Kestovärjäykset: 

Kulmien muotoilu 26€ 

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 46€ / 32€*

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 36€ / 28*

Ripsien värjäys ja kulmien muotoilu 32€ / 24€*

(*kasvohoidon yhteydessä).Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni!