prev next

Jalkojenhoidot, kasvohoidot ja muut ekokauneuspalvelut Kuopiossa.

Holistinen lähestymistapa pitää ihmistä kokonaisuutena, jossa tähdätään kehon ja mielen tasapainoon. Ihon epätasapainoa pidetään koko elimistön tasapainon oireena. Ainon Elämänvireys on ekologisiin kauneushoitoihin ja hyvinvointiin keskittynyt kauneushoitola. Palveluvalikoimastamme löydät niin luonnonmukaiset, iholle hellävaraiset kasvohoidot, kasvohieronnat, käsihoidot, jalkojenhoidot ja muut ekokauneuspalvelut yksilöllisten tarpeitesi mukaan Kuopiossa.

Ekokauneushoitopalveluiden lisäksi käytämme hoidoissa ja myymme myös 100 % luomukosmetiikkaa. Ulkoisen hyvinvoinnin tukemiseksi ja sisäisen terveyden saavuttamiseksi.

Monipuoliset tuotteemme ovat luonnonkosmetiikkaa parhaista raaka-aineista, sinun parhaaksesi. 

Hoitavan käden kosketus ja kädentaito    

Ihmisyyden aito välittäminen, rakkaus ja ohjaus sisäisestä hyvinvoinnista ulkoiseen kauneuteen ja terveyteen on Ainon Elämänvireyden perusta. Tarjoan hyvään oloon ja jaksamiseen tähtääviä yksilöllisiä hoitokokonaisuuksia luonnollisin menetelmin. Hoidoissani yhdistyvät 5000 vuotta vanha Ayurveda-perinteen mukainen pyrkimys niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin tasapainotilaan.

Ainon Elämänvireys – Aino Koponen on ammattilainen

Viehtämys hoitoalaan ja ekologisuuteen syntyi jo varhaislapsuudessa. Aito kädentaito ja maalaisjärki tuli kodin perintönä. Perustin vuonna 2000 toiminimen Ainon Elämänvireys, jonka toiminta perustuu ekologisin menetelmin ja luotettavalla  monipuolisella arvostetulla ammattitaidolla tarjottaviin palveluihin. Ekokauneus juuret ulottuvat vuoteen 1850.

Lahjakortti

Lahjakortin voi tilata ja ostaa valitsemalle summalle 50€ tai hoidolle. Ota aina ensin yhteyttä puhelimitse 044 357 0278, voidaan sopia lähetetäänkö sähköisesti tai postitse tai sovittaessa suoraan lahjan saajalle. Lahjakortin hintaan lisätään poistikulut 1,20  €uroa.  Mikäli on kyseessä kotikäyntipalvelu, sovitaan myös matkakuluista.

Maksutapa

Käteinen ja pankkisiirto. Lahjakortit voi maksaa tilille, viitenumero 0000013055. (Huom! Lahjakorttia ei hyvitetä rahana, kosmetiikkatuotteena).

HUOM! Peruuttamattomista tai samana päivänä peruutetuista ajanvarauksista veloitamme hoitoon varatun ajan tuntihinnan.

Palvelemme sop.mukaan ajanvarauksella puh. 044 357 0278. Hoidot osoitteessa: Männistönkatu 5, 70500 Kuopio. Hyän Olon Piste Heijastus -tiloissa.  Bussi Kuopion keskustasta nro: 23 Tellervonkadun pysäkki (noin 50 metrin päässä).   Oikeudet hinta muutoksiin pidätetään.  

Palvelemme sop.mukaan ajanvarauksella puh. 044 357 0278 osoitteessa: Koivulantie 120, 77520 Haapakoski.

Kotikäynnit:

Hoidot tehdään kotikäyntipalveluna iäkkäille ja liikuntarajoitteisille asiakkaille sopimuksen mukaan puh. 044 357 0278 Kuopio, Suonenjoki ja Pieksämäki. Matkakulut 0,52 cent (sis. alv 24%) yhteen suuntaan. 


Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni!


Tilaa lahjakortti 044 357 0278


facebook.com/ainonelamanvireys