Ainon Elämänvireys -hoidoilla helli itseäsi tai läheistäsi Lahjakortilla!

Jalkojenhoidot, kasvohoidot ja muut ekokauneuspalvelut Kuopiossa.

Ainon Elämänvireys tarjoaa ekokauneuteen perustuvat ainutlaatuiset kokonaisvaltaiset ekokauneushoidot yksilöllisten tarpeidesi mukaan Kuopiossa. Voit saapua nauttimaan niin kasvoja kohottavasta kasvohieronnasta, kasvohoidosta, jalkojenhoidosta kuin monipuolisista vartalohierontahoidoista. Ekokauneushoitopalveluiden lisäksi käytämme hoidoissa ja myymme myös 100 % luomukosmetiikkaa.

Hoitavan käden kosketus ja kädentaito      

Ihmisyyden aito välittäminen, jokainen meistä haluaa tulla Sydämmessään löydetyksi. Rakkaus, "kuuntelu", kosketus ja ohjaus sisäisestä -ulkoiseen hyvinvointiin, kauneuteen ja terveyteen on Ainon Elämänvireyden perusta. Tarjoan hyvään oloon ja jaksamiseen tähtääviä yksilöllisiä hoitokokonaisuuksia luonnollisin menetelmin. Hoidoissani yhdistyvät 5000 vuotta vanha Ayurveda-perinteen mukainen pyrkimys niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin tasapainotilaan.

Ayurveda-filosofian mukaisessa ajattelutavassa ihmisillä ja hänen kehollaan nähdään olevan kyky parantaa itse itseään. Kehon ja mielen tasapainoon pyrkivän, kokonaisvaltaisen ajattelutavan mukaan sairaudet ja kehon epätasapainotilat johtuvat suurimmaksi osaksi epätasapainoisesta elämäntyylistä ja kehoon kertyneistä kuona-aineista.

Ayurveda, "elämän tiede" rakentuu, viiden elementin (tila, ilma, tuli, vesi ja maa) pohjalle. Yhdistyessään nämä elementit luovat kolme vallitsevaa periaatetta, doshaa. Kaikki on luokiteltavissa omaamiensa doshien mittasuhteiden mukaisesti - myös mielen, kehon ja tyypin. Loistavaa kauneutta ja terveyttä pidetään doshien välisen tasapainon ulkoisena ilmentymänä.

Ayurveda-hoidot perustuvat tietoon luonnonyrttien, öljyjen ja mineraalien nuorentavista ja tasapainottavista vaikutuksista kehoon ja mieleen. Nykyajan kiireisessä elämänrytmissä menetelmä vastaakin hyvin ihmisen kaipuuseen  lähemmäs luontoa, kokonaisvaltaista rentoutumista, puhtaita tuotteita ja terveellistä elämäntapaa. Saavuitpa sitten jalkojenhoitoon tai hierontaan, kaikissa ekokauneuspalveluissamme huomioidaan asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet.

Ainon Elämänvireys – Aino Koponen on ammattilainen

Viehtämys hoitoalaan ja ekologisuuteen syntyi jo varhaislapsuudessa. Aito kädentaito ja maalaisjärki tuli kodin perintönä. Perustin vuonna 2000 toiminimen Ainon Elämänvireys, jonka toiminta perustuu ekologisin menetelmin ja luotettavalla  monipuolisella arvostetulla ammattitaidolla tarjottaviin palveluihin. Ekokauneus juuret ulottuvat vuoteen 1850.

Lahjakortti

Lahjakortin voi tilata ja ostaa valitsemalle summalle 50€ tai hoidolle. Ota aina ensin yhteyttä puhelimitse 044 357 0278, voidaan sopia lähetetäänkö sähköisesti tai postitse tai sovittaessa suoraan lahjan saajalle. Lahjakortin hintaan lisätään postikulut 1,50  €uroa.  Mikäli on kyseessä kotikäyntipalvelu, sovitaan myös matkakuluista. Matkakulut yli 5 km ylittävästä 0,69€/km (sis.24% alv) yhteen suuntaan.

Toimi näin

Ota yhteyttä puhelimitse 044 357 0278 ennen kuin maksat lahjakortin  Maksa saajan tilille Ainon Elämänvireys FI20 4786 4020 0123 93. Viitenumero: 00000 13055. Maksajan nimi, osoite ja puhelinnumero  Viestikenttään Lahjakortin saajan nimi, hoidon nimi ja halutessasi summa  Lähetä maksutosite sähköpostiimme nkoponen368@gmail.com    Lahjakortti astuu voimaan kun maksu näkyy tilillä. Lahjakortti on voimassa 3 kk:tta ostopäivästä. Lahjakortti lähetetään postitse tai sähköpostina.

Maksutapa

Käteinen. Lahjakortit voi maksaa tilille. (Huom! Lahjakorttia ei hyvitetä rahana, kosmetiikkatuotteena eikä koske tarjoushoitoja tai eläke- ja opiskelualennuksia).

Perumatta jätetystä ajasta veloitamme hoidon mukaisen tuntiveloituksen ym. kulut. Ajanvarauksen peruutukset viimeistään edellisenä päivänä kello 12:00 mennessä.


Palvelemme yksilöllisesti ajanvarauksella sopimuksen mukaan Puh. 044 357 0278, Männistönkatu 5, 70500 Kuopio.  Hyvän Olon Piste Heijastus tiloissa, Bussi Kuopion keskustasta nro: 23 Tellervonkadun pysäkki (noin 50 metrin päässä). Myös ikäihmisten kotikäynnit ja lähialueet 100 km:n säteellä.   

Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni!

Ainon Elämänvireys -hoidoilla helli itseäsi tai läheistäsi Lahjakortilla!