Ainon Elämänvireys -hoidoilla helli itseäsi tai läheistäsi Lahjakortilla!

Jalkojen- ja käsien hoidot

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %. Oikeudet hinta muutoksiin pidätetään.

KOTIKÄYNNIT:

Jalkojenhoito (JHAS) 70 € / 85 € / 105 €

"Vesiporalla kivuton lempeä miellyttävä jalkojenhoito"! 

Ikääntyvien ihmisten keskushermostoperäisten sairauksien aiheuttamia ongelmia (mm. jalkojenongelmat, diabetes, MS-tauti, parkinson, reuma jne.). Sisältäen kylvyn, kynsien leikkauksen ja mahdollisen ohennuksen sekä polven yli ulottuvan hieronnan mikäli aikaa jää ja ellei hieronnalle ole estettä. Rytminen hieronta sopii myös suonikohjusäärille.  


HUOM! Mikäli sinulla on vahvasti paksuuntuneet ja alaspäin kaareutuvat kynnet,varpaan päästä katsottuna 1½ - 2 cm pitkät ja hoitoväli 2 - 5 vuotta tai enemmän. Tunnin hoitoaika ei riitä.   

Jalkojenhoito terveille jaloille  55 €  - 65 €                   

Joilla ei kynsi tai sairauksien aiheuttamia ongelmia. Sisältäen jalkakylvyn, kynsien leikkauksen/siistimisen, kevyen kovettumien kuorinnan, kevyen hieronnan ja jalkavoiteen.  

Käsihoito esim. Jalkojenhoidon yhteydessä 56 €

Hetki hemmottelua. Hoitoon sisältyy kynsien viilaus, kynnenpinnan tasoitus ja kiillotus, kynsinauhojenhoidon ja öljyhieronnan. Lakkaus asiakkaan omalla lakalla 7 €.

Kevyt käsihoito esim. Jalkojenhoidon yhteydessä 35 €

Kädet kuntoon, kynsien viilauksen, kuorinnan ja käsivoiteen avulla.

Palvelemme yksilöllisesti ajanvarauksella sopimuksen mukaan Puh. 044 357 0278, Männistönkatu 5, 70500 Kuopio.  Hyvän Olon Piste Heijastus tiloissa, Bussi Kuopion keskustasta nro: 23 Tellervonkadun pysäkki (noin 50 metrin päässä). Myös ikäihmisten kotikäynnit ja lähialueet 100 km:n säteellä. 

Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni!

Matkakulut yli 5 km ylittävältä osalta 0,69 €/km (sis. 24% alv) yhteen suuntaan. SKY- ja Ekokosmetologi ja Jalkojenhoitaja Aino Koponen. Puh. 044 357 0278

Ainon Elämänvireys -hoidoilla helli itseäsi tai läheistäsi Lahjakortilla!


Lisäksi olen suorittanut jalkojenhoidon ammattitutkinnon Jalkojenhoitaja Aino Koponen.