Ainon Elämänvireys -hoidoilla helli itseäsi tai läheistäsi Lahjakortilla!

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %. Oikeudet hinta muutoksiin pidätetään.

Ainon Elämänvireys -kasvohoitoelämys alkaa jaloista...  149 €

Ainon Elämänvireys- kasvohoitoelämys alkaa jaloista jalkakylvyllä, jalkojen, käsien, niskan- ja pään rytmisellä rentoutus hieronnalla ennen varsinaista lymfastimulaatio -kasvohoitoa. Stressi häipyy hiljalleen, rentouttava lämmön tunne valtaa koko kehon ja antaa asiakkaalle kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen. Hoidossa käytetään rytmistä, virtaavaa kosketusta tulkiten asiakkaan tunnetilaa. Hoidon ydin on lymfastimulaatio, joka tehdään pehmeiden kasvosiveltimien avulla. Tässä hoidossa yhdistyy monet hierontatekniikat ja hoidon päätteeksi monilihasvenytys. 

Stimulaatio vaikuttaa suotuisasti ihokudoksen nestekiertoon ja edistää ihon uusiutumista ja tasapainottaa ihoa ja koko elimistöä. Iho kirkastuu puhdistuu ja lisäksi hoito tukee elimistön vastuskykyä.   


Ainon Elämänvireys- kasvohoito ja ihonpuhdistus 85 €

Ihon heleyden ja raikkauden palauttava hoito sisältäen alkupuhdistuksen, kasvoja lämmittävän kompressin, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, puhdistavan naamion, kasvo-kaula-decoltee-hartiahieronta, hoitovoiteen ja kulmien siistimisen tai kulmien värjäyksen.  


Peruspuhdistus  70 €

Sisältäen alkupuhdistuksen, kasvoja lämmittävän kompressin, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, puhdistavan naamion, hoitovoiteen ja kulmien siistimisen tai kulmien värjäyksen. 


Ajara-Facelift -kasvohoito (Mukha abhyanga) 108 €

Sisältyy ihon alkupuhdistus, seerumi, Araja-Facelift-pää-kaula-decoltee-kasvojen hieronta ja elvyttävä kasvojen öljyhieronta (hierontojen kesto n. 40 min.), kuorinta, epäpuhtauksia pehmentävägeeli-mekaaninen ihonpuhdistus, hoitonaamio ja loppuvoiteet.


SOMA UPLIFTING -KASVOJEN HIERONTA 

Soma Uplifting -kasvojen hieronta heleyttää ihon ja tarjoaa kokonaisvaltaisen hyvinvointielämyksen. Se saa kasvosi hymyilemään.

MITEN HOITO TEHDÄÄN

Tehokkaassa Soma Uplifting –kasvojen hieronnassa käydään läpi napakoilla sormipyöritysliikkeillä ja sormipainalluksilla kasvot, kaula, rinta-alue ja pää. Hieronta lisää lihaskudosten kimmoisuutta ja niiden aineenvaihduntaa. Hoito kiinteyttää kasvoja, hehkeyttää ihoa, voimauttaa mieltä ja koko kehoa.

MIKSI KASVOT TARVITSEVAT LIHASHUOLTOA

Kasvojen ja kaulan alueella on yli 50 lihasta. Nykyinen kiireinen elämänrytmi lisää myös kasvojen lihaksiin, kaulaan ja hartioihin kireyttä ja erilaisia jännitystiloja. Kun energian, hapen ja ravinteiden liikkuminen estyy, vähentyvät myös kasvolihasten liikkuvuus, ilmeikkyys ja ihon heleys.

MITEN HOITO VAIKUTTAA

Soma-sana tarkoittaa elämän eliksiiriä, elämän energiaa, jota Soma Uplifting-kasvojen hieronta aktivoi.

HOITOTULOKSIA

– kasvolihasten kireys ja jännitystilat vähentyvät

– niiden kimmoisuus ja aineenvaihdunta paranevat

– kasvolihakset vahvistuvat ja kiinteytyvät

– kasvojen väri tasoittuu ja kirkastuu

– rasitus silmien alueella vähenee

– turvotus pienenee hoitoalueella

– päänahan kireys helpottuu

– päänsärky lievittyy

– hidastaa iän tuomia muutoksia

– iho näyttää nuorekkaammalta

– voimauttaa ja energisoi ihoa, mieltä ja koko kehoa

Soma Uplifting -kasvohoito 108 €

Kasvohoitoon sisältyy Ihon alkupuhdistus, seerumi, Soma Uplifting -pää-kaula-decoltee-kasvojen hieronta ja elvyttävä kasvojen öljyhieronta (hierontojen kesto n. 40 min.), kuorinta, hoitonaamio ja loppuvoiteet. 


Kasvoanalyysi Antlitz-analyysi 100 €

"Resepti" on meidän jokaisen kasvoissa. Mitä solumineraaleja eli kivennäisaineita minulta puuttuu? Saat tulokset solujesi puutostiloista vain tunnissa. Esim.kasvojen maksaläiskät, hiirentissit, akne, silmäpussit ja mm. nivelvaivat..


Kestovärjäykset kasvohoidon yhteydessä

Ripset ja kulmat värjäys + muotoilu 29 €

Kulmat muotoilu ja värjäys 19 €

Kulmien muotoilu 10 -15 €

Ripset värjäys 19 €


Palvelemme yksilöllisesti ajanvarauksella sopimuksen mukaan Puh. 044 357 0278, Männistönkatu 5, 70500 Kuopio.  Hyvän Olon Piste Heijastus tiloissa, Bussi Kuopion keskustasta nro: 23 Tellervonkadun pysäkki (noin 50 metrin päässä). Myös ikäihmisten kotikäynnit ja lähialueet 100 km:n säteellä.   

Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni!


Matkakulut yli 5 km ylittävältä osalta 0,69 €/km (sis. 24% alv) yhteen suuntaan. SKY- ja Ekokosmetologi ja Jalkojenhoitaja Aino Koponen. Puh. 044 357 0278



Ainon Elämänvireys -hoidoilla helli itseäsi tai läheistäsi Lahjakortilla!