Kosketus luontoon ja kasvien voimaa kauneudeen...

prev next

Jalkojenhoidot, kasvohoidot ja muut ekokauneuspalvelut Kuopiossa.

Ainon Elämänvireys tarjoaa ekokauneuteen perustuvat ainutlaatuiset kokonaisvaltaiset ekokauneushoidot yksilöllisten tarpeidesi mukaan Kuopiossa. Voit saapua nauttimaan niin kasvoja kohottavasta kasvohieronnasta, kasvohoidosta, jalkojenhoidosta kuin monipuolisista vartalohierontahoidoista. Ekokauneushoitopalveluiden lisäksi käytämme hoidoissa ja myymme myös 100 % eco-biosertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Ulkoisen hyvinvoinnin tukemiseksi ja sisäisen terveyden saavuttamiseksi.


Hoitavan käden kosketus ja kädentaito    

Ihmisyyden aito välittäminen, rakkaus ja ohjaus sisäisestä hyvinvoinnista ulkoiseen kauneuteen ja terveyteen on Ainon Elämänvireyden perusta. Tarjoan hyvään oloon ja jaksamiseen tähtääviä yksilöllisiä hoitokokonaisuuksia luonnollisin menetelmin. Hoidoissani yhdistyvät 5000 vuotta vanha Ayurveda-perinteen mukainen pyrkimys niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin tasapainotilaan.


Ayurveda-filosofian mukaisessa ajattelutavassa ihmisellä ja hänen kehollaan nähdään olevan kyky parantaa itse itseään. Kehon ja mielen tasapainoon pyrkivän, kokonaisvaltaisen ajattelutavan mukaan sairaudet ja kehon epätasapainotilat johtuvat suurimmaksi osaksi epätasapainoisesta elämäntyylistä ja kehoon kertyneistä kuona-aineista.


Ayurveda, "elämän tiede" rakentuu viiden elementin (tila, ilma, tuli, vesi ja maa) pohjalle. Yhdistyessään nämä elementit luovat kolme vallitsevaa periaatetta, doshaa. Kaikki on luokiteltavissa omaamiensa doshien mittasuhteiden mukaisesti - myös mielen, kehon ja ihon tyypit. Luonnollista kauneutta ja terveyttä pidetään doshien välisen tasapainon ulkoisena ilmentymänä.


Ayurveda-hoidot perustuvat tietoon luonnonyrttien, öljyjen ja mineraalien nuorentavista ja tasapainottavista vaikutuksista kehoon ja mieleen. Nykyajan kiireisessä elämänrytmissä menetelmä vastaakin hyvin ihmisen kaipuuseen lähemmäs luontoa, kokonaisvaltaista rentoutumista, puhtaita tuotteita ja terveellistä elämäntapaa. Saavuitpa sitten jalkahoitoon tai hierontaan, kaikissa ekokauneuspalveluissamme huomioidaan asiakkaan yksilölliset tarpee ja toiveet.


Ainon Elämänvireys...

  • ...pitää huolta fyysisestä, psyykkisestä ja henkisestä hyvinvoinnista.
  • ...edistää terveyttä ja luonnollista kauneutta.
  • ...hoitaa mieltä ja kehoa.
  • ...ennaltaehkäisee iän mukanaan tuomia tuki- ja liikuntaelimistön asentovirheitä ja rasitusvammoja.
  • ...ennaltaehkäisee keskushermostoperäisten sairauksien aiheuttamia ongelmia (mm. jalkaongelmat, diabetes, MS-tauti, parkinson, reuma jne).

Ainon Elämänvireys – Aino Koponen on ammattilainen

Viehtämys hoitoalaan ja ekologisuuteen syntyi jo varhaislapsuudessa. Aito kädentaito ja maalaisjärki tuli kodin perintönä. Perustin vuonna 2000 toiminimen Ainon Elämänvireys, jonka toiminta perustuu ekologisin menetelmin ja luotettavalla  monipuolisella arvostetulla ammattitaidolla tarjottaviin palveluihin. Ekokauneus juuret ulottuvat vuoteen 1850.


Lahjakortti

Lahjakortin voi tilata ja ostaa valitsemalle summalle 50€ tai hoidolle. Ota aina ensin yhteyttä puhelimitse 044 357 0278, voidaan sopia lähetetäänkö sähköisesti tai postitse tai sovittaessa suoraan lahjan saajalle. Lahjakortin hintaan lisätään poistikulut 1,20  €uroa.  Mikäli on kyseessä kotikäyntipalvelu, sovitaan myös matkakuluista.


Maksutapa

Käteinen. Lahjakortit voi maksaa tilille. Tilinumero: FI20 4786 4020 0123 93, viitenumero: 00000 130 55, maksetusta summasta kuitti sähköpostiin nkoponen368@gmail.com, jonka jälkeen lähetämme sähköisen lahjakortin. (Huom! Lahjakorttia ei hyvitetä rahana, kosmetiikkatuotteena eikä koske tarjoushoitoja tai eläke- ja opiskelualennuksia).


Peruutus

Perumatta jätetystä ajasta veloitamme hoidon mukaisen tuntiveloituksen ym. kulut. Ajanvarauksen peruutukset viimeistään edellisenä päivänä kello 12:00 mennessä.


Palvelu

Palvelemme sopimuksen mukaan ajanvarauksella puh. 044 357 0278 asiakkaita osoitteessa: Männistönkatu 5, 70500 Kuopio. Hyvän Olon Piste Heijastus -tiloissa.  Bussi Kuopion keskustasta nro: 23 Tellervonkadun pysäkki (noin 50 metrin päässä).     


Oikeudet

Oikeudet hintojen muutokiin pidätetään. Hoidot sisältää arvonlisäveron 24 %.Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni!


YHTEISTIEDOT:

Ekokauneushoitola / Kauneushoitola

Ekokosmetologi Aino Koponen Ainon Elämänvireys

Sop.mukaan ajanvarauksella:

puh. 044 357 0278

Männistönkatu 5, 70500 Kuopio


Bussi no 23  Tellervonkadun pysäkki (n.50m:n päässä)


facebook.com/ainonelamanvireys