HIERONTAHOIDOT

 

Ayurveda Jalkojen refleksologi/vyöhyketerapia  (Padabhyanga) 

1 h. 66 €

Ayurveda jalkojen refleksologia perustuu tuhansia vuosia vanhaan Intialaiseen hoitoperinteeseen ja lempeään jalkojen hierontaan. Hoito lievittää kipua, vähentää stressiä, tehostaa lymfa- ja verenkiertoa, ehkäisee iskiasta, auttaa kuulon ja näön ylläpitämisessä. Hoidon päätteeksi jalkapohjien marmapisteet tasapainotetaan metalisella "kasamaljalla", poistaa kehosta kuona-aineita. Hoidon jälkeen jalkapohjien iho on sileä ja pehmeä kuin ”vauvanpeppu”.  


Ayurveda jalkojen elämyshoito

1 h. 76 €

Hyvinvointi alkaa jaloista...
Hemmotteleva jalkojenhoito tasapainottaa ajatuksia, ruuansulatusta- ja ruuansulatuskanavaa, keuhkoja ja aineenvaihduntaa.

Parantaa ääreisverenkiertoa, pehmentää ihoa ja edesauttaa tervettä kynnenkasvua. Hoitavan jalkanaamion aikana saat hemmottelevan päänhieronnan, miellyttäviä tuntemuksia varpaissa asti. Koska rentoutuminen tuo mieli hyvää, hieromme jalat raikkaiksi ja energisiksi. Todellinen terveys-, kauneus- ja pitkävaikutteinen hoito. Hyvänolontunne valtaa koko olemus puolen, joka virkistää väsyneet jalat.     

                 

Intialainen päänhieronta

40 min. 40 €

On vuosituhansia vanha hoitomenetelmä. Tämän hierontaterapia muodon kehitti Intialainen fysioterapeutti, refleksologi, osteopaatti, hieroja Narendra Mehta ja toi se Englantiin vuonna 1981. Suomeen Intialainen päänhieronta on tullut 1999. Hän lisäsi perinteiseen päänhierontaterapiaan myös sressialttiiden hartioiden, olkavarsien ja niskan sekä rauhoittavan kasvojen käsittelyn ,


Rytminen hieronta kokovartalohoito  

1½ h. 85 €

Rytmisen hieronnan erikoisuudet: Rytmikäs, hengittävä, herkkä kosketus, tuntevin käsin sidekudokseen. Ei manipuloivaa painamista vaan tietoinen kosketus liike jatkuva saa ilmaa ja valoa. Päivä - yö, rytmistä suurin on vuodenaikojen rytmi. Selkein rytmi on sydän, hengitys tasainen ei yht' äkkiä. Kasvit kasvaa ensin versot, silmut, lehdet pyritään kasvien kautta vaikuttamaan kehoon ja tunnealueisiin. Kaikki toimii rytmillä missä elävää elämää on.

  • Auttaa: Stressiin ja terveyden edistämiseksi hyvä.          
  • Vaikutukset: Tasapainottaa hermojärjestelmää. 
  •  Vahvistaa: immuunijärjestelmää ei pelkästään rentouda vaan uudistaa ja lisää elinvoimaa.  

Rytminen hieronta ei ole pelkästään fyysistä hoitoa vaan syvemmälle ihminen on kokonaisuus kaikki tämä täytyy soida yhdessä kuin orkesteri. Tervetuloa parantavaan ja yksilölliseen ihanaan hoitoon. 


Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni!