Sop.mukaan ajanvarauksella puh. 044 357 0278 

I.S.G. Hierontaterapeutti Aino Koponen


Hieronta


Ayurveda Jalkojen refleksologi/vyöhyketerapia  (Padabhyanga) 

Ayurveda jalkojen refleksologia perustuu tuhansia vuosia vanhaan Intialaiseen hoitoperinteeseen ja lempeään jalkojen hierontaan. Hoito lievittää kipua, vähentää stressiä, tehostaa lymfa- ja verenkiertoa, ehkäisee iskiasta, auttaa kuulon ja näön ylläpitämisessä. Hoidon päätteeksi jalkapohjien marmapisteet tasapainotetaan metalisella "kasamaljalla", poistaa kehosta kuona-aineita. Hoidon jälkeen jalkapohjien iho on sileä ja pehmeä kuin ”vauvanpeppu”.

Hoidon kesto: n. 1 h. 66 €


Intialainen päänhierontaterapia

On vuosituhansia vanha hoitomenetelmä. Tämän hierontaterapia muodon kehitti Intialainen fysioterapeutti, refleksologi, osteopaatti, hieroja Narendra Mehta ja toi se Englantiin vuonna 1981. Suomeen Intialainen päänhieronta on tullut 1999. Hän lisäsi perinteiseen päänhierontaterapiaan myös sressialttiiden hartioiden, olkavarsien ja niskan sekä rauhoittavan kasvojen käsittelyn,

Hoidon kesto: n. 40 min. 38 €


Rytminen hieronta kokovartalohoito  

Rytminen hierontahoito antaa keholle uutta elinvoimaa. Hoito tehdään varpaiden kärjistä päälakeen saakka, jolloin koko keho rentoutuu. Tasapainottaa ja kokoaa ihmisen vahvaksi yksilöksi. Olo hierontahoidon jälkeen on erittäin rentoutunut ja eheyttävä. Rytminen hieronta vaikuttaa kokonaisvaltaisemmin kuin manipuloiva klassinen hieronta.

Hoidon kesto: n. 1½ h. 85 €


Rytminen puolihieronta

Asiakkaan toivomuksen mukaan esim. selkä ja jalat takaa.

Hoidon kesto: n. 45 min. 60 €


Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni!