www.facebook-ekokosmetologi-ekokauneushoitola-ainonelamanvireys.fi

Sop.mukaan ajanvarauksella puh. 044 357 0278 

SKY-kosmetologi- ja Ekokosmetologi. Lisäksi olen suorittanut jalkojenhoidon ammattitutkinnon jalkojenhoitaja


EKOKÄSIHOITO 

1 h. 70 €

Kynsien muotoilu, käsien kuorinta, kynsinauhojen hoito, käsien hieronta ja naamio. Kynsien lakkaus asiakkaan omalla lakalla. Peruslakkauksesta veloitetaan 7 €. 


JALKOJENHOIDOT


Jalkojenhoito (JHAS) 

1 h. 75 €  /  1½ h. 85 €  /  2 h. 105 €

Jalkojenhoitaja hoitaa ikääntyvien ihmisten sairauksista johtuvia jalka- ja kynsiongelmia (mm. diabetes, MS-tauti, parkinsos, reuma jne.

"Vesiporalla kivuton lempeä miellyttävä jalkojenhoito"! Ikääntyvien ihmisten sairauksista johtuvien jalka- ja kynsiongelminen jalkojenhoito. Sisältäen kylvyn,kynsien leikkauksen ja mahdollisen viilauksen/ohennuksen sekä polven yli ulottuvan hieronnan mikäli  aikaa jää. Rytminen hieronta sopii myös suonikohjusäärille. 

HUOM! Mikäli sinulla on vahvasti paksuuntuneet ja alaspäin kaareutuvat kynnet,varpaan päästä katsottuna 1½ - 2 cm pitkät ja hoitoväli 2 - 5 vuotta tai enemmän. Tunnin hoitoaika ei riitä. 

Kotikäynnit:

Matkakulut 0.52€/km (sis. 24% alv) yhteen suuntaan.

Palvelemme sopimuksen mukaan ajanvarauksella puh. 044 357 0278 asiakkaita osoitteessa: Männistönkatu 5, 70500 Kuopio, Hyvän Olon Piste Heijastus tiloissa. Bussi Kuopion keskustasta nro: 23 Tellervonkadun pysäkki (noin 50 metrin päässä). Huom! Myös Kotikäynnit: Suonenjoki  ja  Pieksämäki. Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni!