Sop.mukaan ajanvarauksella puh. 044 357 0278 

Lisäksi olen suorittanut jalkojenhoidon ammattitutkinnon Jalkojenhoitaja Aino Koponen. 


Käsi- ja jalkojenhoitot

Käsihoito 

Kynsien muotoilu, käsien kuorinta, kynsinauhojen hoito, käsien hieronta ja naamio. Kynsien lakkaus asiakkaan omalla lakalla. Peruslakkauksesta veloitetaan 5 €. 

Hoidon kesto: n. 1 h. 70 €

Esim. Jalkojenhoidon yhteydessä 50 €


LUXUS-Raikkautta jaloille!

Silkkinen suhaus ja kuorinta. Lämpimän, eteerisiä öljyjä sisältävä jalkakylpy, joka vähentää liikahikoilua, pahaa hajua, turvotusta, kovettumia ja raikastaa jalat, sekä ehkäisee tulehduksia. Parantaa ääreisverenkiertoa, pehmentää ihoa ja edesauttaa tervettä kynnenkasvua. Hoitavan jalkanaamion aikana saat hemmottelevan päänhieronnan, miellyttäviä tuntemuksia varpaissa asti. Koska rentoutuminen tuo mieli hyvää, hieromme jalat raikkaiksi ja energisiksi.Todellinen terveys- ja kauneusvaikutteinen hoito. Pitkävaikutteinen hyvänolontunne, joka virkistää väsyneet jalat. Vähentää känsien syntymistä ja hoitaa halkeilevat kantapäät. 

Hoidon kesto: n. 1 h. 76 € TARJOUS: 69 €


Jalkojenhoito (JHAS) 

Jalkojenhoitaja hoitaa ikääntyvien ihmisten sairauksista johtuvia jalka- ja kynsiongelmia (mm. diabetes, MS-tauti, parkinsos, reuma jne.

"Vesiporalla kivuton lempeä miellyttävä jalkojenhoito"! Ikääntyvien ihmisten sairauksista johtuvien jalka- ja kynsiongelminen jalkojenhoito. Sisältäen kylvyn,kynsien leikkauksen ja mahdollisen viilauksen/ohennuksen sekä polven yli ulottuvan hieronnan mikäli  aikaa jää. Rytminen hieronta sopii myös suonikohjusäärille. 

HUOM! Mikäli sinulla on vahvasti paksuuntuneet ja alaspäin kaareutuvat kynnet,varpaan päästä katsottuna 1½ - 2 cm pitkät ja hoitoväli 2 - 5 vuotta tai enemmän. Tunnin hoitoaika ei riitä. 

Hoidon kesto: 1 h. 75 €.  1½ h. 85 €.   2 h. 105 €.


Kotikäynnit:

Ikäihmisten kotikäynnit sop.mukaan puh. 044 357 0278 Kuopio, Suonenjoki ja Pieksämäki. Matkakulut 0,52 cent (sis. alv 24%) yhteen suuntaan. 


Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni!