www.facebook-ekokosmetologi-ekokauneushoitola-ainonelamanvireys.fi

Männistönkatu 5,

Kuopio

Suomi

70500

Ajanvaraus sop.mukaan Aino Koponen 044 357 0278

Ayurveda Jalkojen refleksologi/vyöhyketerapia  (Padabhyanga) 

1 h. 66 €

Ayurveda jalkojen refleksologia perustuu tuhansia vuosia vanhaan Intialaiseen hoitoperinteeseen ja lempeään jalkojen hierontaan. Hoito lievittää kipua, vähentää stressiä, tehostaa lymfa- ja verenkiertoa, ehkäisee iskiasta, auttaa kuulon ja näön ylläpitämisessä. Hoidon päätteeksi jalkapohjien marmapisteet tasapainotetaan metalisella "kasamaljalla", poistaa kehosta kuona-aineita. Hoidon jälkeen jalkapohjien iho on sileä ja pehmeä kuin ”vauvanpeppu”.   

 

Brain relief -hoito 

70 € 

Tutustumistarjous: 3 x 45 min. = 150 €

Uusi Suomessa* kehitetty Brain Relief  - hoito on yhdistelmä vuosituhantisia aasialaisia ja suomalaisia kosketus- ja energiahoitotekniikoita ja uusia oivallluksia. Hoito tarjoaa rasittuneille aivoille keitaan keskellä pitkäaikaista, katkeamatonta stressiä ja mahdollisuuden hetken hengähtämiseen. 

Brain Relief –hoito parantaa hapensaantia ja aktivoi hermoratoja erityisesti päässä ja ääreisraajoissa.Keskeisimpänä tavoitteena on kuitenkin rentouttaa hoidettava aivan totaalisesti. Se tapahtuu aktivoimalla mielihyvää ja rauhoittumista edistävien välittäjäaineiden tuotannot kehossa täsmäkosketuksen avulla. Samanaikaisesti vähennetään maksimaalisesti stressihormoni kortisolin tasoa..

  •  Kärsitkö levottomista jaloista, esiintymisjännityksestä
  •  Vaivaako Sinua unettomuus
  •  Pitkäaikaisen stressin vaivoista ja paniikkihäiriöistä kärsiville
  • Huonontunut muisti tai uupumus 

Miellyttävää mielihyvää hoitoa, trikoissa selinmakuulla hoitopöydällä. Mikäli hoidettavalla ei ole mitään esitteessä viittaavaa ongelmaa. 

Kaikki hoidossa käyneet kokevat syvän rentoutuksen.

 

Rytminen hieronta Dr.Hauschka kokovartalohoito  

1½ h. 85 €

Rytmisen hieronnan erikoisuudet: Rytmikäs, hengittävä, herkkä kosketus, tuntevin käsin sidekudokseen. Ei manipuloivaa painamista vaan tietoinen kosketus liike jatkuva saa ilmaa ja valoa. Päivä - yö, rytmistä suurin on vuodenaikojen rytmi. Selkein rytmi on sydän, hengitys tasainen ei yht' äkkiä. Kasvit kasvaa ensin versot, silmut, lehdet pyritään kasvien kautta vaikuttamaan kehoon ja tunnealueisiin. Kaikki toimii rytmillä missä elävää elämää on.

·         Auttaa: Stressiin ja terveyden edistämiseksi hyvä.          

·         Vaikutukset: Tasapainottaa hermojärjestelmää. 

·         Vahvistaa: immuunijärjestelmää ei pelkästään rentouda vaan uudistaa ja lisää elinvoimaa.  

Rytminen hieronta ei ole pelkästään fyysistä hoitoa vaan syvemmälle ihminen on kokonaisuus kaikki tämä täytyy soida yhdessä kuin orkesteri. Tervetuloa parantavaan ja yksilölliseen ihanaan hoitoon.

 

Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni!