www.facebook-ekokosmetologi-ekokauneushoitola-ainonelamanvireys.fi
AINON ELÄMÄNVIREYS Kauneushoitola
Ajanvaraus: 044 357 0278

Lue lisää lahjakorteista - mikä ihana yllätys lähimmäiselle!.


Rytminen hieronta kokovartalohoito  

1½ h. 85 €  Tarjous: 80 €

Rytmisen hieronnan erikoisuudet: Rytmikäs, hengittävä, herkkä kosketus, tuntevin käsin sidekudokseen. Ei manipuloivaa painamista vaan tietoinen kosketus liike jatkuva saa ilmaa ja valoa. Päivä - yö, rytmistä suurin on vuodenaikojen rytmi. Selkein rytmi on sydän, hengitys tasainen ei yht' äkkiä. Kasvit kasvaa ensin versot, silmut, lehdet pyritään kasvien kautta vaikuttamaan kehoon ja tunnealueisiin. Kaikki toimii rytmillä missä elävää elämää on.

Auttaa: Stressiin ja terveyden edistämiseksi hyvä.          

Vaikutukset: Tasapainottaa hermojärjestelmää. 

Vahvistaa: immuunijärjestelmää ei pelkästään rentouda vaan uudistaa ja lisää elinvoimaa. 

Rytminen hieronta ei ole pelkästään fyysistä hoitoa vaan syvemmälle ihminen on kokonaisuus kaikki tämä täytyy soida yhdessä kuin orkesteri. Tervetuloa parantavaan ja yksilölliseen ihanaan hoitoon. 


Ayurveda Jalkojen refleksologi  (Padabhyanga) 

1 h. 66 €

Ayurveda jalkojen refleksologia perustuu tuhansia vuosia vanhaan Intialaiseen hoitoperinteeseen ja lempeään jalkojen hierontaan. Hoito lievittää kipua, vähentää stressiä, tehostaa lymfa- ja verenkiertoa, ehkäisee iskiasta, auttaa kuulon ja näön ylläpitämisessä. Hoidon päätteeksi jalkapohjien marmapisteet tasapainotetaan metalisella "kasamaljalla", poistaa kehosta kuona-aineita. Hoidon jälkeen jalkapohjien iho on sileä ja pehmeä kuin ”vauvanpeppu”.   

Pada Spa jalkahoito

1 h. 76 €

Hyvinvointi alkaa jaloista.  Hoitavan jalkanaamion aikana saat hemmottelevan päänhieronnan, miellyttäviä tuntemuksia varpaissa asti. Koska rentoutuminen tuo mieli hyvää, hieromme jalat raikkaiksi ja energisiksi. Todellinen terveys-, kauneus- ja pitkävaikutteinen hoito. Hyvänolontunne valtaa koko olemus puolen, joka virkistää väsyneet jalat.     

Hemmotteleva jalkojenhoito tasapainottaa ajatuksia, ruuansulatusta- ja ruuansulatuskanavaa, keuhkoja ja aineenvaihduntaa. Parantaa ääreisverenkiertoa, pehmentää ihoa ja edesauttaa tervettä kynnenkasvua.


Käsihoito

1 h. 70 €

Käsien kuorinta, kynsien viilaus ja siistiminen, hieronta ja naamio. Kynsien lakkaus asiakkaan omalla lakalla, alkaen 5 - 7 €. (Käsihoito jalkojenhoidon yhteydessä 49€).


Jalkojenhoidot

Jalkojenhoito (JHAS)

1 h. 75 €  /  1½ h. 85 €  /  2 h. 105 € 

Jalkojenhoitaja hoitaa ikääntyvien ihmisten sairauksista johtuvia jalka- ja kynsiongelmia (mm. diabetes, MS-tauti, parkinsos, reuma jne. "Vesiporalla kivuton lempeä miellyttävä jalkojenhoito"! Ikääntyvien ihmisten sairauksista johtuvien jalka- ja kynsiongelminen jalkojenhoito. Sisältäen kylvyn,kynsien leikkauksen ja mahdollisen viilauksen/ohennuksen sekä polven yli ulottuvan hieronnan mikäli  aikaa jää. Rytminen hieronta sopii myös suonikohjusäärille. HUOM! Mikäli sinulla on vahvasti paksuuntuneet ja alaspäin kaareutuvat kynnet,varpaan päästä katsottuna 1½ - 2 cm pitkät ja hoitoväli 2 - 5 vuotta tai enemmän. Tunnin hoitoaika ei riitä. 


Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.


Kotikäynnit:

Matkakulut 0.52€/km (sis. 24% alv) yhteen suuntaan. Palvelemme sopimuksen mukaan ajanvarauksella puh. 044 357 0278 asiakkaita osoitteessa: Männistönkatu 5, 70500 Kuopio, pysäköinti hoitolan eteen. Hyvän Olon Piste Heijastus tiloissa. Bussi Kuopion keskustasta nro: 23 Tellervonkadun pysäkki (noin 50 metrin päässä). Huom! Myös Kotikäynnit: Kuopio, Karttula, Suonenjoki, ja  Pieksämäki.

Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni!


Lue lisää lahjakorteista - mikä ihana yllätys lähimmäiselle!