Sop.mukaan ajanvarauksella puh. 044 357 0278 

SKY- ja Ekokosmetologi Aino KoponenLupasitko olla itsellesi hyvä tänä vuonna? Ihosta on hyvä aloittaa. Terve ja hyvinvoiva iho on kaunis. Toimiva ja elämää kestävä iho puolestaan vapauttaa energiaa myös syvempiin muutoksiin. Anna ammattilaisen auttaa sinut nopeammin perille.Kasvohoidot ja ihonpuhdistus

Ainon Elämänvireys -kasvohoitoelämys 

Aisteja herättelevä hoitokokonaisuus aloitetaan rauhallisella syvähengityksellä, jossa yhditystyvät kosketus ja kuuntelu. Sinua hoidetaan päästä varpaisiin! Jalat kuoritaan hellävaraisesti ja hierotaan toivomuksiasi kuunnellen. Sinulle, laaditaan suunnitelma henkilökohtaisesti, asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Ihanan pehmeät ja energiset jalat hellivät mieltäsi ja kasvotkin saavat uutta ilmettä kiinteyttävästä kasvoja kohottavasta hieronnasta. Hieronta lämmittää lihaksia, lisää nestekiertoa ja tekee lihaksista ja ihosta elastiset, kasvojen väri tasaantuu ja kirkastuu. Hoidossa käytetään korkealaatuisia luomuöljyjä, jotka ravitsevat ja pehmentävät jalkojen ja kasvojen ihoa. Hoitdossa rentoudetaan koko vartalo. Hoito on erittäin rentouttava ja koko kehoa energisoiva hoito. 

Hoidon kesto: 2 h. 149€  (tarjous: 136 €)


Face Lifting Kohottava kasvohoito

Sisältyy: Ihon alkupuhdistus, seerumi, Soma Uplifting -pää-kaula-decoltee-kasvojen hieronta ja elvyttävä kasvojen öljyhieronta (hierontojen kesto n. 40 min.), kuorinta, hoitonaamio ja loppuvoiteet.

Hoidon kesto: n. 1½ h. 108 €


Puhdistava kasvohoito

Hoidossa keskitytään epäpuhtauksien poistoon, kuorinta, hieronta ja naamio on täydellinen hoitokokonaisuus, kun ihossa on paljon mustapäitä ja milliumeja. Kasvojen hieronta voidaan tehdä vain kasvojen alueelle tai lisäksi myös kaulan ja decolleteen alueelle.

Ihonpuhdistukseen voi yhdistää selän, decolleteen puhdistuksen, ripsien ja kulmien värjäyksen, käsihoidon.

Nuoriso ihonpuhdistus n. 1h. 56 €

Ihonpuhdistus hieronnalla n. 75 min. 76 €

Ihonpuhdistuksen yhteydessä käsihoito 50 €  


Kasvoanalyysi Antlitz-analyysi

"Resepti" on meidän jokaisen kasvoissa. Mitä solumineraaleja eli kivennäisaineita minulta puuttuu? Saat tulokset solujesi puutostiloista vain tunnissa. Esim. kasvojen maksaläiskät, hiirentissit, akne-epäpuhdasiho, silmäpussit ja mm. nivelvaivat, lihaskivut, krooninen migreeni tms.  

Analyysin kesto: n. 1 h. 100 €


Kestovärjäykset:

Kulmien muotoilu 26€ 

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 46€ / 32€*

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 36€ / 28*

Ripsien värjäys ja kulmien muotoilu 32€ / 24€*

(*kasvohoidon yhteydessä).


Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni!