www.facebook-ekokosmetologi-ekokauneushoitola-ainonelamanvireys.fi
AINON ELÄMÄNVIREYS Kauneushoitola
Ajanvaraus: 044 357 0278

Ekologinen kasvohoito, jalkojenhoito, hiushoito ja muut hyvinvointipalvelut Kuopiossa.

Olemme perehtyneet ayurvedaan ja aromaterapiaan tuoden asiakkaille kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tuotteiden avulla saavutetaan tehokkaita tuloksia ja ihanan rentouttavia ja nautinnollisia hoitoja kasvojen, vartalon ja jalkojen aluella.


Lue lisää lahjakorteista - mikä ihana yllätys lähimmäiselle!


Kysy lisää tuotteistamme!


Perusihonpuhdistus

60 min. 75 €

Sisältyy: Kasvojen ihon alkupuhdistus, kuorinta, kevyt hieronta, komedoja eli epäpuhtauksia pehmentävä geeli ja kasvokomperssit, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja hoitovoide.


Soma Uplifting -kasvohierontahoito

75 min. 108 €

Sisältyy: Ihon alkupuhdistus, tehoseerumi. Soma Uplifting -pää-kasvojen hieronta ja elvyttävä kasvojen öljyhieronta (hierontojen kestot noin 40 minuuttia), kuorinta, hoitonaamio ja loppuvoiteet. Hoidossa keskitytään täydelliseen rentoutukseen. Hoito vaikuttaa kokonaisvaltaisesti.


Soma Uplifting -kasvohieronta 

30 min. 50 €.

Voidaan tehdä meikin päälle ei sotke meikkiä.


Ainon Elämänvireys -kokonaisvaltainen hoitoelämys

2 h. 180 €        1½ h. 135 €

Ainon Elämänvireys -kokonaisvaltainen hoitoelämys, jossa yhdistyvät monet hieronta ja hoitomenetelmät päästä varpaisiin. Suunnittelemme yhdessä asiakkan kanssa mitä hoitoon sisällytetään.


Luonnosta hyvinvointia ja hehkua hiuksiin

Alkaen 50 €

Taustaa ja kokemuksia hiusten luonnonmukaisesta hoidosta ja sen vaikutuksista hiusten hyvinvointiin, hoitoon ja värjäykseen soveltuviin luonnonkasveihin ja -aineisiin tutustumista, kasvien keruuta ja käsittelyjä, puhdistus-, hoito- ja värjäystuotteiden valmistusta ja tuotteiden testaamista käytännössä.


Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.


Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni!


HUOM! Nuoruudenlähde sivun vasemmassa yläkulmassa, klikkaa facebook-kuvaa, Ainon Elämänvireys Kauneus- ja jalkahoitola palvelut / tarjoukset!