www.facebook-ekokosmetologi-ekokauneushoitola-ainonelamanvireys.fi
AINON ELÄMÄNVIREYS Kauneushoitola
Ajanvaraus: 044 357 0278


Dipl. Gauthier-hieroja I.S.G. Hierontaterapeutti (klassinen hieronta), Dipl. SKY- ja Ekokosmetologi, Jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut jalkojenhoitaja, joogaopettaja Aino Koponen


Lue lisää lahjakorteista - mikä ihana yllätys lähimmäiselle!


VARTALOHOIDOT

Tutustumishoito

Pehmentävä ja kosteuttava hoito 40 min......................................................................................... 50 € 

Taikapähkinä puhdistus, kuorinta, kookosöljyhieronta ja vartalovoide.


Käsi- ja jalkahoidot - kokonaisvaltaiseen rentoutukseen 45 min. 55 €

Alkupuhdistus, kuorinta, vitamiininaamio, kookosöljyhieronta ja vartalovoide. Kotikäyneillä hintaan lisätään 10€. 


Intialainen päänhieronta 30 min....................................................... 37 €

On vuosituhansia vanha hoitomenetelmä. Tämän hierontaterapia muodon kehitti Intialainen fysioterapeutti, refleksologi, osteopaatti, hieroja Narendra Mehta ja toi se Englantiin vuonna 1981. Suomeen Intialainen päänhieronta on tullut 1999. Hän lisäsi perinteiseen päänhierontaterapiaan myös sressialttiiden hartioiden, olkavarsien ja niskan sekä rauhoittavan kasvojen käsittelyn.  


Ayurveda Jalkojen refleksologi-hieronta jaloille 60 min............... 60 €

Ayurveda jalkojen refleksologia perustuu tuhansia vuosia vanhaan Intialaiseen hoitoperinteeseen ja lempeään jalkojen hierontaan. Hoito lievittää kipua, vähentää stressiä, tehostaa lymfa- ja verenkiertoa, ehkäisee iskiasta, auttaa kuulon ja näön ylläpitämisessä. Hoidon päätteeksi jalkapohjien marmapisteet tasapainotetaan metalisella "kasamaljalla", poistaa kehosta kuona-aineita. Hoidon jälkeen jalkapohjien iho on sileä ja pehmeä kuin ”vauvanpeppu”. 


Jalkahoito 45 min.................................................................................. 55 €

Sisältyy: Jalkakylpy, kynsien leikkaus- ja viilaus, kovettumien raspaus ja hieronta.


Pada Spa Luksusjalkahoito (Tanssijalat) 70 min.............................. 85 €

Hyvinvointi alkaa jalkojen kuorinnalla ja jalkakylvyllä, kynsien- ja ihoalueiden hoidolla.  Hoitavan jalkanaamion aikana saat hemmottelevan päänhieronnan, miellyttäviä tuntemuksia varpaissa asti. Koska rentoutuminen tuo mieli hyvää, hieromme jalat raikkaiksi ja energisiksi. Todellinen terveys-, kauneus- ja pitkävaikutteinen hoito. Hyvänolontunne valtaa koko olemus puolen, joka virkistää väsyneet jalat.

Hemmotteleva jalkojenhoito tasapainottaa ajatuksia, ruuansulatusta- ja ruuansulatuskanavaa, keuhkoja ja aineenvaihduntaa. Parantaa ääreisverenkiertoa, pehmentää ihoa ja edesauttaa tervettä kynnenkasvua.


Rytminen hieronta kokovartalohoito 90 min................................... 85 € - jalkojenhieronta 45 min.................................................................... 50 €

Rytmisen hieronnan erikoisuudet: Rytmikäs, hengittävä, herkkä kosketus, tuntevin käsin sidekudokseen. Ei manipuloivaa painamista vaan tietoinen kosketus liike jatkuva saa ilmaa ja valoa. Päivä - yö, rytmistä suurin on vuodenaikojen rytmi. Selkein rytmi on sydän, hengitys tasainen ei yht' äkkiä. Kasvit kasvaa ensin versot, silmut, lehdet pyritään kasvien kautta vaikuttamaan kehoon ja tunnealueisiin. Kaikki toimii rytmillä missä elävää elämää on.

Auttaa: Stressiin ja terveyden edistämiseksi hyvä.          

Vaikutukset: Tasapainottaa hermojärjestelmää. 

Vahvistaa: immuunijärjestelmää ei pelkästään rentouda vaan uudistaa ja lisää elinvoimaa. 

Rytminen hieronta ei ole pelkästään fyysistä hoitoa vaan syvemmälle ihminen on kokonaisuus kaikki tämä täytyy soida yhdessä kuin orkesteri. Tervetuloa parantavaan ja yksilölliseen ihanaan kokovartalohoitoon. 


I.S.G. Hieronta eli Gauthier-hierontaterapia 60 min..................... 65 €  /  45 min. 50 €  /  30 min. 40 €

Mitä on Gauthier-hieronta?

Gauthier -hieronnassa on perinteiseen, klassiseen hierontaan yhdistetty parhaita paloja useista muista hierontatekniikoista.

Kehoa hoidetaan kokonaisvaltaisesti, unohtamatta kunkin asiakkaan omia toiveita. Hoidossa käsitellään niska- ja hartiaseutu ainutlaatuisen tehokkaasti. Lisäksi käsienhieronta auttaa pitämään hiiriongelmatkin  kurissa. Mahdolliset liikehoidot, joita voi soveltaa myös kotona, antavat lisäpotkua hyvinvoinnille.

Irene Simonen-Gauthierin sukujuuret ovat lähtöisin Vesannolta Pohjois-Savosta, josta hänen vanhempansa muuttivat USA:han vuosisadan alussa. Hänen isoäitinsä oli kansanparantaja “Raatikon mummo” Savossa. Myös isänsä vaikutuksella hän sai jo lapsena tietoa kansanparannuksesta, yrteistä ja muista suomalaisista hoidoista, joita hänen isoäitinsä oli Suomessa tehnyt.

Lue lisää facebook Ainon Elämänvireys (Aino Koponen) sivulta.


Luonnosta hehkua hohtoa hiuksiin kasvisväreillä 45 min............. 50 €  

Taustaa ja kokemuksia hiusten luonnonmukaisesta hoidosta ja sen vaikutuksista hiusten hyvinvointiin, hoitoon ja värjäykseen soveltuviin luonnonkasveihin ja -aineisiin tutustumista, kasvien keruuta ja käsittelyjä, puhdistus-, hoito- ja värjäystuotteiden valmistusta ja tuotteiden testaamista käytännössä.


Lue lisää lahjakorteista - mikä ihana yllätys lähimmäiselle!